Radisson Blu Hotel Malmo 4****

Anul acesta am petrecut Revelionul in Malmo si Copenhaga, 6 zile minunate in care am descoperit pentru prima data tarile nordice, am trait unele dintre cele mai frumoase experiente, am vizitat importante obiective turistice si am gasit cele mai incantatoare peisaje. 

Ne-am stabilit cartierul general in Malmo, iar de aici am vizitat capitala Danemarcei, Copenhaga, dar si oraselele Helsingborg si Helsingor. Am ales sa dormim in Malmo datorita faptului ca zborul a fost pe ruta Cluj-Malmo dar mai ales datorita preturilor mult mai bune la cazari. Ne-au incanta mai mult orasele din Danemarca insa faptul ca am dormit in Malmo nu a fost un impediment sa ne deplasam si sa vizitam orasele din imprejurimi.  Distanta scurta pana in Copenhaga si sistemul feroviar foarte bine pus la punct, ne-a ajutat ca sa ajungem acolo in 3 zile din cele 6 alocate acestui sejur.

Cum ajungi in Malmo, cum te deplasezi acolo, ce poti vizita in imprejurimi, preturi, obiective si multe alte informatii utile, veti gasi in articolul: Malmo, Suedia – Sfaturi utile de calatorie.

Daca ajungeti in Malmo, nu trebuie sa ratati cele mai importante obiective turistice din oras. Pe cele mai interesante, le gasiti aici: Top 10 Obiective turistice din Malmo, Suedia.

Itinerariul l-am stabilit cu 3 zile inainte de plecare, de la achizitionarea biletelor de avion, pana la rezervarea locului de cazare.

Cazarea la Hotel Radisson Blu 4**** din Malmo a fost o alegere inspirata. Hotelul este situat cateva minute distanta de gara si tot atatea fata de zona centrala ceea ce ne-a permis deplasarea rapida atat in Malmo cat si in orasele din imprejurimi.

Receptia primitoarea si staff-ul extrem de dedicat ne-a incantat inca de cand am ajuns. La receptie era Felix, un tanar din Norvegia extrem de amabil. Ne-a alocat camera la un etaj superior, asa cum am solicitat si ne-a oferit informatii utile despre cele mai importante obiective din Malmo. Am stat de povesti pret de mai bine de o jumatate de ora, chiar daca soseam din Romania, dupa un drum lung si obositor. Am stat in aeroportul din Cluj 5-6 ore, asta datorita faptului ca avionul a avut o intarziere de 3 ore insa in momentul in care am ajuns in camera, toata oboseala s-a risipit. Camera de hotel, extrem de spatioasa – 43 mp, cu loc de servit cafeaua si birou…o incantare!

Alexandra Cristian - 2 1
Alexandra Cristian - 1 2
Alexandra Cristian - 20181230 013424
Alexandra Cristian - 3
Alexandra Cristian - 20190101 162605

Toate cele 229 camere ale hotelului sunt la fel de spatioase, au un design foarte dragut si isi intampina vizitatorii cu ceai, cafea si apa din partea casei.

Restaurantul hotelului „Thott’s” a fost construit intr-una dintre cele mai vechi case din Malmo si ofera turistilor preparate traditionale suedeze dar si internationale. Aici se serveste si micul dejun in fiecare dimineata. O parte din restaurant este realizat sub forma unei terase acoperite, cu tavan inalt din sticla. Tot acest cadru, va va face dimineata mult mai frumoasa.

Micul dejun este diversificat, cu omlete, ochiuri, sunca, branzeturi, salate, iaurturi, fructe si dulciuri. 

Alexandra Cristian - 20181231 103111
Alexandra Cristian - 20181231 103107
Alexandra Cristian - 20181231 103125

Amplasat in zona centrala, la doar cateva minute distanta de gara centrala dar si de principalele obiective din oras, personalul amabil, camerele spatioase si micul dejun generos, ma determina sa recomand din tot sufletul aceasta unitate de cazare.

Pretul platit pentru 5 nopti de cazare cu mic dejun inclus (2 persoane) a fost 2100 lei (420 lei/noapte). 

Mai multe detalii, pe site-ul hotelului, aici.

Alexandra Cristian - 20181231 103230
Alexandra Cristian - 20190101 162537
Alexandra Cristian - cover 2

Love,

A.C.

Comments