Hotel Villa Honegg, Elvetia

Spectacol. Daca m-ar pune cineva sa caracterizez Hotel Villa Honegg, cu peisajul in care este incadrat si serviciile pe care le ofera, nu cred ca exista un cuvant mai potrivit decat SPECTACOL. Doamne, ce locuri sunt pe pamantul asta! 

Foto: villa-honeg.ch

Hotel Villa Honegg este locul pe care imi doream cu ardoare sa il vad. Atat de multe poze am vazut cu infinity pool-ul aburind, cu oameni care se relaxeaza in aceasta oaza de liniste privind la marea alba de zapada ce ii inconjoara, la inaltii munti si verdele lac Lucerna, incat a ajuns in varful listei de Must See! Si uite ca am ajuns in sfarsit aici, pentru a servi un desert si o cafea dar mai ales pentru a ne bucura de amplasarea hotelului, in varful lumii.

Construit pe masivul Bürgenstock in 1905, hotelul ofera pe langa piscina exterioara cu vedere catre lac, camere luxoase cu balcon si privelisti cat pentru o viata. Hotelul Villa Honegg 5***** renovat complet in anul 2011, pune la dispozitia oaspetilor 23 de camere si apartamente decorate modern, o impletire intre materialele naturale si cele elegante, creand o atmosfera calduroasa dar totodata luxoasa. 

Foto: villa-honeg.ch

Pentru petrecerea unui timp de calitate dar si pentru relaxare la superlativ, oaspetii hotelului de 5***** pot beneficia de piscina exterioara incalzita la 34 grade, un centru wellness cu sauna, baie de aburi, hamam si sala de fitness iar cinefilii pot viziona filme in cinematograful privat. Pentru momente de rasfat maxim, hotelul ofera servicii de masaj dar si optiuni variate de tratamente de infrumusetare.

Foto: villa-honeg.ch

Lounge-ul cu iesire pe terasa, amenajat intr-un stil clasic elegant dar totodata extrem de cozy datorita elementelor din lemn si a semineului, ofera celor care nu vor sa serveasca masa, o gama variata de bauturi si deserturi. Restaurantul elegant cu iesire pe terasa serveste specialitati locale si libaneze.

Foto: villa-honeg.ch

Oaspetii beneficiaza de locuri de 37 locuri de parcare gratuite.

Contact: 

Hotel Honegg AG
Honegg
6373 Ennetbürgen Schweiz

Tel +41 (0)41 618 32 00
Fax +41 (0)41 618 32 01

info@villa-honegg.ch

Cum ajungi aici (distante cu masina):

Aeroportul din Zurich – 1 ora

Aeroportul dn Geneva – 3 ore

Aeroportul privat Buchos – 12 minute

Gara Stans – 20 minute

Gara din Lucerna – 30 minute

Gara din Berna – 90 minute

Pentru cei care vor sa vina cu elicopterul privat, hotelul ofera si aceasta facilitate. Elicopterele pot opri la 150 m distanta fata de hotel.

Mai multe informatii, gasiti pe site-ul hotelului: Villa Honegg.

Love,

A.C .

Comments