The Bear Inn din Wilderswil-Interlaken

Am ajuns in Interlanken pe inserat. Cazarea la Hotelul Baeren din Wilderswil, localitate aflata la 3 km de Interlaken a fost senzationala! Chalet-ul traditional elvetian, construit din lemn si decorat cu minunatii de iarna, cu camere mari, calduroase si atmosfera deosebita, ne-au oferit o sedere exact asa cum visam. Dimineata, micul dejun servit intr-o locatie cu geamuri mari de jur imprejur iar cafeaua pe terasa exterioara, ne-au oferit senzatii unice. 

Hotelul Baeren, The Bear Inn Wilderswil se afla într-o cladire construita in anul 1706 si ofera camere mobilate traditional, cu vedere catre sat iar in departare, catre munti.  

Restaurantul serveste preparate din bucataria traditionala elvetiana dar si specialitati locale. Micul dejun de tip bufet este extrem de variat si intr-adevar pe gustul meu, cu fructe si patiserie dar si omlete, sunca, branzeturi si alte specialitati.

Gara este amplasata la 400 m distanta de hotel si ofera acces catre celebra trecatoare Jungfraujoch si la zona de schi Schilthorn/Piz Gloria. 

Hotelul are 3 stele insa, eu i-as da 4 pentru servicii, mic dejun, ambianta, atentia pentru detalii, marimea camerei.

Pretul pe noapte a fost 80 euro.

Mai multe detalii despre hotel, gasiti aici: Baeren

Cum am petrecut 2 zile in Interlaken, aici: In inima Elvetiei – Interlaken.

Despre Laurbrunnen, valea celor 72 de cascade, am scris aici: Lauterbrunnen.

Love, 

A.C.

Comments