In inima muntilor. Hotel Romerhof Garni – Igls, Austria

Anul acesta am descoperit unele dintre cele mai frumoase Targuri de Craciun din Europa iar pentru a vizita Innsbruck-ul am innoptat in statiunea de ski, Igls. Daca ai in plan o calatorie in zona si inca nu ti-ai gasit locul de cazare, iti recomand din tot sufletul Hotel Romerhof Garni.

Amplasat la 5 km de Innsbruck, acest hotel este exceptional! Amplasat intr-un cadru idilic, in inima muntilor unde peisajele iti taie respiratia, hotelul Romerhof Garni, a fost perfect gandit pentru a oferi cele mai bune conditii oaspetilor. Camerele spatioase sunt amenajate intr-un stil traditional dar totodata modern, cu accente de lemn pentru a oferi un sentiment de caldura, cu un spatiu de relaxare amenajat in coltul camerei inconjurata de imense geamuri. Dimineata, camera este invadata de lumina, iar accesul direct catre terasa de unde poti admira privelisti de poveste, iti ofera posibilitate de a te revigora si a incepe o noua zi cum se cuvine.  

Am remarcat o atentie deosebita la detalii: receptia hotelului este perfect deocorata de Craciun, focul din semineu conturand o poveste perfecta de iarna, personalul serviabil si deosebit de atent, vin fiert si prajiturele din partea casei, iar micul dejun….nici nu stiu daca mi-au placut mai mult deliciile de acolo sau spatiul in care era servit. Restaurantul elegant este amenajat intr-o camera in semicerc, cu ferestre mari de jur imprejur, cu mese suficiente pentru capacitatea de care dispune hotelul, perfect aranjate si dischisite. Aici poti sa ai parte de un mic dejun intr-un decor deosebit de romantic, martori fiind impunatorii munti care se vad oriunde ai privi.

Locatia este pefecta atat iarna pentru iubitorii sporturilor de sezon, cat si vara pentru cei in cautare de aventuri pe munte, drumetii sau plimbari cu bicicleta, pentru pasionatii de calarie sau golf. Exact vis a vis, este partia olimpica de bob, unde am avut norocul sa si prindem o competitie de copii:)

Pret hotel – 80 euro/noapte.

Link catre site: Hotel Romerhof Garni

Un articol intreg despre cum arata Craciunul in Innsbruck, găsesti aici: Targul de Craciun din Innsbruck, Austria.

Love,

A.C.

 

Summary
In inima muntilor. Romerhof Hotel - Igls, Austria
Article Name
In inima muntilor. Romerhof Hotel - Igls, Austria
Description
Amplasat intr-un cadru idilic, in inima muntilor unde peisajele iti taie respiratia, hotelul Romerhof Garni, a fost perfect gandit pentru a oferi cele mai bune conditii oaspetilor.

Comments