Cazare in Belgrad, Serbia – Hotel Zepter 4****

Am ajuns in sfarsit in Serbia! Dupa ce am vizitat Sokobanja, statiunea balneara din centrul tarii si orasul Nis, am poposit in capitala Serbiei, in captivantul si seducatorul oras Belgrad. Cu toata inima, recomand aceasta destinatie celor care doresc sa petreaca cateva zile intr-un cadru absolut fermecator. Cu o istorie bogata si un aer aparte, acest oras isi intampina vizitatorii intr-o atmosfera boema si cu o energie vibranta care te cuceresc, starnindu-ti dorinta de a descoperi tot mai mult din bogatiile sale.

Daca ar fi sa revin in Belgrad, cu siguranta m-as caza tot la Hotel Zepter, un hotel exceptional, cu servicii ireprosabile, personal serviabil si camere extrem de mari si frumoase. Hotelul Zepter 4**** ofera o experienta fara cusur, in inima capitalei sarbesti. Cu un design modern si rafinat, acest hotel impresioneaza prin atentia la detalii si prin serviciile impecabile.

Amplasat intr-o locatie centrala, la doi pasi de strada Knez Mihailova, pietonala Belgradului, este un punct de plecare ideal pentru explorarea orasului.

Interiorul sau elegant si sofisticat reflecta un amestec perfect intre stilul contemporan si elementele clasice. Camerele si suitele extrem de spatioase sunt amenajate cu gust si ofera facilitati moderne, asigurand o experienta deosebita oaspetilor sai.

Atentia la detalii si personalul hotelului care se asigura ca fiecare oaspete se simte binevenit, dar si amplasarea sa centrala sunt punctele forte care il recomanda ca fiind o destinatie perfecta pentru cei care aleg sa viziteze Belgradul.

Alexandra Cristian - IMG 6364

Noi am dormit intr-un Superior One-Bedroom Apartment de 60 mp, care ne-a depasit asteptarile. Un living generos unde era integrata si bucataria dotata cu aparat de cafea, minibar, masina de spalat vase, masa, o canapea imensa si televizor. Dormitorul a fost tot ce ne doream dupa kilometri intregi strabaturi de dimineata pana seara prin oras. Baia moderna cu dus walk-in ofera toate facilitatile de care ai avea nevoie pentru un sejur perfect.

Accesul la wifi este gratuit in hotel, un lucru extrem de important pentru noi.

Alexandra Cristian - IMG 5272 1
Alexandra Cristian - IMG 5271
Alexandra Cristian - IMG 5270
Alexandra Cristian - IMG 5273

La hotel Zepter, puteti savura meniul a la carte in restaurantul Smartlife sau puteti savura o cafea la barul Zepresso Aperitive. Noi am petrecut serie si diminetile dupa micul dejun pe terasa din curtea interioara, loc unde fumatorii se pot delecta in tihna la o cafeluta.

De asemenea, cei care vor sa isi pastreze tabieturile si in vacante sau in calatoriile de business, pot sa se antreneze la sala de fitness a hotelului si dupa, se pot relaxa in sauna.

Daca doriti sa vizitati imprejurimile, celebra fortareata Kalemegdan si cartierul boem Skadarlija se afla la doar cateva minute distanta de hotel. Gara centrala se afla la 900 m distanta iar aeroportul din Belgrad la 13 km de proprietate.

Pentru cei care aleg sa viziteze Belgradul cu masina, hotelul ofera posibilitatea de a lasa autoturismul in parcarea privata pentru un cost de 20 eur pe zi.

Micul dejun ofera o gama variata de preparate, de la mezeluri, omlete, fructe si legume precum si produse din patiserie si alte prajituri. Pentru noi, care de regula nu mancam dimineata, cafeaua a fost baza iar faptul ca am avut si terasa cu iesire direct din restaurant a fost excelent.

Alexandra Cristian - IMG 6363
Alexandra Cristian - IMG 6362
Alexandra Cristian - IMG 6361

Hotelul are o nota mare pe booking, 9.8, o nota binemeritata, datorita mixului perfect intre calitatatea serviciilor, amplasare si design/curatenie.

Asadar, daca planuiti o vizita in Belgrad, recomand cu drag acest hotel care ofera un raport excellent calitate-pret.

Site-ul hotelului, aici: https: Zepter Hotels.

Love,

A.C.

Comments