Spectacolul naturii la Glamboaca

Glamboaca este un sat din judetul Sibiu, care apartine de orasul Avrig. Pentru multi, aceast zona poate ca nu inseamna nimic, poate ca este nestiuta…nedescoperita. Pentru pasionatii de fotografie care sunt in cautarea unor cadre perfecte, aceasta zona este ideala pentru suprinderea unor cadre perfecte. Apusul soarelui si muntii reflectati in Olt sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru profesionisti si pentru amatori deopotriva. 

Locul este ideal pentru cei care vor sa se plimbe si sa se relaxeze intr-un cadru idilic, unde natura se dezlantuie supravegheata din zare de impozantii munti Fagaras. Recomand plimbarile la apus de soare, pentru momente de relaxare si contemplare asupra frumosului, pe care de multe ori uitam sau refuzam sa il vedem, prinsi in agitatia cotidiana.  Zona aceasta este frumoasa in orice anotimp, insa daca cerul este senin, imaginea ce o vei descoperi aici este desprinsa din basme. 

Love,

A.C.

Summary
Spectacolul naturii la Glamboaca
Article Name
Spectacolul naturii la Glamboaca
Description
Glamboaca este un sat din judetul Sibiu, care apartine de orasul Avrig. Pentru multi, aceast zona poate ca nu inseamna nimic, poate ca este nestiuta...nedescoperita.

Comments