Am fost nominalizata la eTravel Conference 2018

Doamne, ce emotii am putut sa traiesc vazandu-mi numele pe lista nominalizatilor la BEST TRAVEL BLOG din cadrul eTravel Conference editia 2018! Ce onorare pe mine sa ma aflu printre cei mai buni din domeniu!

Nominalizarea aceasta vine ca o incununare a intregii mele experiente de blogger, ca o rasplata pentru toata pasiunea pusa in acest jurnal de calatorie intitulat alexandracristian.ro. Este minunat sa primesti aplauze pentru ceva ce faci cu drag si atat, din simpla iubire pentru frumos si cu dorinta de a transmite si altora vibratia descoperirii.

Daca iti place cum scriu, te inspira locurile unde am fost si ai gasit informatii interesante in articolele mele, ma poti ajuta cu VOTUL tau.

Mecanismul de votare este simplu:

  1. Intra pe link-ul >> http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/
  2. Introdu adresa ta de e-mail
  3. Click pe link-ul primit pe e-mail
  4. Selecteaza alexandracristian.ro (primul site din lista)
  5. VOTEAZA

eTravel Conference este cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania iar editia de anul acesta se va desfasura in 24 Octombrie 2018, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti.

Mai multe detalii, aici.

Love,

A.C.

Summary
Description
Am fost nominalizata la eTravel Conference, la categoria BEST TRAVEL BLOG si am nevoie de sustinerea voastra inca o data. Ce onorare pe mine sa ma aflu printre cei mai buni din domeniu!

Comments