Momente de rasfat pentru plimbarete

Ah, cat imi mai place sa ma pierd in locuri noi! Picioarele mele calatoare m-au dus vara aceasta in cele mai frumoase zone din Provence, Franta.

Sate cocotate in munte, vechi castele, mistice cetati, drumuri pietruite, alei inguste, campuri cu lavanda…am strabatut zeci de km pe jos, avida de cunoastere si cu o dorinta nebuna de noi descoperiri.

Alexandra Cristian - 20180809 200942

Si pentru ca le-am obosit pe “plimbarete”, dupa ce le-am alergat prin campuri cu flori, am urcat dealuri si am strabatut stradute cu piatra cubica, la intoarcere acasa, am resimtit din plin toate aceste zile.

Salvarea rapida a venit de la Cedraflon, care mi-a tratat senzatia de oboseala din picioare si mi-a mentinut feeling-ul de vacanta, aducandu-mi atmosfera mediteraneana la mine acasa. Am descoperit prima crema premium a Servier, dedicata picioarelor obosite si Doamne, cata nevoie aveam eu de asa ceva! Hidratare intensa, racorire instantanee si prospetime de durata…pentru picioarele care nu stau nicio clipa.

Crema Cedraflon este un boom de energie pentru picioarele pe care avem tendinta sa le neglijam, de cele mai multe ori.

Interesant este faptul ca senzatia placuta se instaleaza inca din momentul aplicarii. Efectul imediat al cremei este un plus mai ales pentru mine si este clar, produsul o sa faca parte de acum incolo din kit-ul meu esential de calatorie.

*Crema Cedraflon are ca ingredient de baza, extractul de lamaie din Corsica (Cedra) si a fost creata pe baza combinatiei unice a expertizei in domeniul medical a Servier si a traditiei cosmeticelor frantuzesti de lux. Produsul in gasiti in farmacii. Mai multe informatii, aici

Alexandra Cristian - 20180809 202254
Alexandra Cristian - 20180809 203141

Bisous 

A.C.

Comments