Wizzair si Ryanair modifica politica bagajelor

Hey, calatori,

Wizzair si Ryanair au facut recent cateva modificari legate de bagajele de mana, asa ca daca intentionezi sa achizitionezi bilete de avion de la cele doua companii, trebuie sa iei in calcul schimbarile intervenite.

De acum incolo, calatorii Wizzair care nu au achizitionat Wizz Priority nu vor mai putea lua cu ei in cabina bagajele de mana de 55x40x23 cm, maxim 10 kg. Pot totusi sa calatoreasca gratuit cu acest tip de bagaj, insa este necesar ca acesta sa fie inregistrat la biroul de check-in si trimis la cala. Asta inseamna mai mult timp petrecut in aeroport. Bagajul mic de mana care trebuie sa incapa sub scaun si sa aiba dimensiuni maxime de 40x30x18 cm, se poate lua in avion.

Daca achitionezi Wizz Priority, poti lua in cabina un bagaj de mana (55x40x23 cm), precum si geanta  mica de mana (40x30x18 cm).

Bani sau timp? Asadar, noile schimbari vin cu noi alegeri. Daca nu poti sa ajungi in aeroport mai repede, platesti si poti sa treci de toate aceste proceduri 🙂

Mai multe informatii, aici

Alexandra Cristian - wizz 2654513 1920

Ryanair aplica de la 1 noiembrie 2018 o noua politica de bagaje pentru toate rezervarile facute dupa 1 septembrie 2018. Asadar, cei care vor ca pe langa bagajul mic de mana (dimensiuni 35x20x20 cm) sa ia cu ei in cabina si bagajul de 55x40x20 cm, trebuie sa achizitioneze una din variantele Prioritate, 2 bagaje de mana, Flexi Plus, Plus sau Family Plus. Daca nu vrei sa platesti in plus si ai timp la dispozitie, cei de la Ryanair iti vor trimite bagajul de mana la cala, acest serviciu fiind gratuit. Pretul pentru Prioritate si posibilitatea de a avea 2 bagaje de mana in cabina porneste de la 6 euro.

Cei care nu respecta cele de mai sus, vor trebui sa plateasca o taxa de 50 euro pe articol, la poarta de imbarcare.

Mai multe detalii, aici.

Alexandra Cristian - aircraft 2410190 1920

Love,

A.C.

Comments