Despre mine e simplu…

Sunt fericita  ca traiesc… ceea ce traiesc astazi si ceea ce am trait ieri si invat cu greu sa ma bucur de lucrurile marunte, dar care stiu ca pot fi totul.

 Mi-am propus ca fericirea sa-mi fie stil de viata, sa zambesc, sa explorez si sa invat, pentru ca fiecare zi e noua si plina de necunoscut iar dorinta mea de cunoastere nelimitata. Si daca bucuria vietii nu ma poate face sa ma simt implinita, atunci Ce sau Cine?

Ocupatia mea de baza este in domeniul marketing-ului. Pasiune descoperita dintr-o pura intamplare fericita acum 8 ani de zile si consolidata prin studiu si activitati practice, un domeniu mai incitant si mai provocator cu fiecare zi care trece.

Daca vorbesc despre hobby-uri, zona de fashion si beauty este printre preferatele mele cat despre calatorii, cred ca mi-ar lua o zi intreaga sa explic in cuvinte frumoase cat de mult le ador, dar cine nu le adora? Plimbari in natura, peisaje superbe, cetati istorice, biserici fortificate, castele si conace, lacuri si cascade, mari si oceane, vegetatii luxuriante, sate uitate de lume sau metropole impunatoare, oameni, cultura si traditii, toate acestea fac parte din Universul meu.

Pasiunea pentru fotografie o am in sange de ani de zile, pasiune care a pornit initial cu admiratia pentru marii fotografi si ale lor opere de arta, incercarile mele stangace de a folosi aparatul de fotografiat din dorinta de a surprinde momente care meritau sa fie capturate iar mai apoi pastrate cu sfintenie si a continuat cu trecerea la un nivel superior, adevarata cunoastere a acestei arte.

Restul veti descoperi pe blog:)

Ma gasiti aici:

Mobile: 0040745050918

E-mail: [email protected]

Facebook page: Facebook Alexandra Cristian

Instagram page: Instagram Cristian Alexandra

See you there!

Love,

A.C.

_DSC01215a

Foto: Denisa Ciortea

Comments